U wilt vast geen gedoe en geen hoge kosten

wel veiligheid en gebruiksgemak.

Er is weinig fantasie voor nodig om te bedenken wat u wenst als het om kantoorautomatisering gaat. Zorgeloosheid bijvoorbeeld. Dat alles werkt zoals het moet werken. Dat u zich bijvoorbeeld niet hoeft te bekommeren over de vraag of een bepaalde PC aan vervanging toe is, of de licenties van de software wel op orde zijn en of er niet een nieuwere versie van het één of andere besturingssysteem moet worden aangeschaft en geïnstalleerd. En hoe dat dan moet.

Wat u verder nodig heeft is veiligheid. Geen enge virussen of hackers dus. Geen bestanden die crashen en waar vervolgens geen kopietjes van blijken te bestaan. Geen illegale software. Geen server die het plots begeeft.
Ook niet onbelangrijk: het moet allemaal niet te veel kosten. Eigenlijk zou u helemaal af willen van kostbare investeringen in software en snel verouderende notebooks, PC’s en servers. En wat voor automatisering geldt, gaat ook op voor mobiele telefonie.
De oplossing: voor een vast bedrag per werkplek per maand al uw automatisering en telefonie geregeld: telefonie-abonnementen (zowel voor mobiele als vast), notebooks, gebruik van server, internetverbindingen, licenties, onderhoud, reparatie. Veilig, zorgeloos en betaalbaar.

Simply4U

Dat is Simply4U. Zo handig, zo scherp geprijsd en zo goed dat zelf doen in werkelijk alle gevallen slechter, onveiliger en ook nog eens duurder is.

 
powered by Uny IT B.V.