Online werkplek

De Online Werkplek is software die als een online dienst wordt aangeboden. U hoeft de Online Werkplek software niet aan te schaffen. U sluit voor de Online Werkplek een contract af voor een vast bedrag per maand voor het gebruik en de ondersteuning. De Online Werkplek wordt door Uny IT voor u geinstalleerd, beveiligd en onderhouden, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. De naam van online Werkplek zegt genoeg: Simply4U Online Werkplek

Simply4U

de_werkplek.png
Uny IT start prikkelende campagne Afdrukken
Uny IT en de pers
Vrijdag 13 Juni 2008 11:00

Uny IT heeft Simply4U geïntroduceerd door middel van een kleinschalige, prikkelende campagne voor ondernemers in de regio ’s-Hertogenbosch. Adverteerders van De Ondernemer, een zakelijke bijlage van het Brabants Dagblad, ontvingen hun blad met op het omslag een forse sticker. Met daarop de tekst: ‘De bedrijven in dit blad betalen te veel voor hun automatisering. Simply4U is goedkoper en beter’.

Uny IT doet deze boude stelling zonder weet te hebben van de investeringen en kosten van de adverteerders op het gebied van ICT. Richard Spoorenberg van Uny IT licht toe: “Dat hoeft ook niet, we weten namelijk zeker dat onze oplossing altijd goedkoper én beter is dan wat bedrijven zelf of met andere IT-bedrijven doen.”

 

De Ondernemer

 
powered by Uny IT B.V.